Lada frigorifica Heinner HCF-H205F+ | Review si Recomandari

0
(0)

Loading

Heinner HCF-H205F+ este un model de lada frigorifica spatioasa si foarte silentioasa, care poate asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Este o varianta interesanta de luat in calcul, dar mai intai, va propunem sa aflati toate informatiile necesre despre produs.

Lada frigorifica Heinner HCF-H205F+ pune la dispozitie o capacitate generoasa de 198 de litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti adauga pachetele mai mici pentru a nu se pierde printre cele mari. Insa, este bine de stiut faptul ca il puteti detasa daca nu va este necesar. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 15 kg.

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica A+, care conform noilor etichete nergetice adoptate la nivel de UE corespunde clasei F, asigurand un consum energetic redus. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 250 kWh.

Prin intermediul termostatului amplasat in exterior puteti regla temperatura din interior si controla conditiile in care sunt depozitate alimentele. Totodata, ofera o autonomie impresionanta de 34 de ore, astfel ca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Asa cum spuneam anterior, presupune un mod de functionare extrem de silentios, nivelul acestuia fiind estimat undeva  la 38 dB.

Produsul in discutie masoara 80.2 cm latime, 85.4 cm inaltime si 55.9 cm adancime.

Heinner HCF-H205F+ review

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-H205F+? Concluzii & Pareri

Lada Heinner HCF-H205F+ este un model care se descurca eficient, raceste foarte bine interiorul si este foarte spatioasa si economica. Clientii au declarat ca este exact ceea ce aveau nevoie, produsul oferind o capacitate destul de mare, nu este deranjanta in timpul functionarii, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-H205F+

9.7

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.7/10

Consum

9.5/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Silentioasa
  • Economica
  • Termostat reglabil

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu