Lada frigorifica Beko HS22953 : Review si Pareri obiective

Loading

Beko HS22953 este o lada frigorifica incapatoare si foarte economica ce asigura condtiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Poate fi o alternativa inspirata de luat in calcul, insa va propunem ca mai intai de toate sa descoperiti mai multe informatii utile.

Lada frigorifica Beko HS22953 este prevazuta cu o capacitate de 284 litri si este prevazuta cu trei cosuri metalice, unde puteti depozita pachete mai mici sau, optional, puteti renunta la ele daca nu va sunt necesare. In acelasi timp, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore ajunge la 17 kg.

Aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, oferind o functionare economica. In plus, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 208 kWh.

De asemenea, lada Beko beneficiaza si de  o autonomie impresionanta de pana la 67 de ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp nu veti avea de ce sa va faceti griji, fiindca alimentele se vor mentine in deplina siguranta.

Beko HS22953 este construita din materiale neinflamabile, ce asigura siguranta in utilizare. In plus, datorita izolatiei dense, lada ofera o functionare eficienta, dar si un consum energetic mai mic. Pentru o mai buna vizibilitate asupra interiorului, lada dispune de sistem de iluminare. Mai mult decat atat, prezinta si sistem de avertizare luminoasa, adica atunci cand temperatura din interior nu este corespunzatoare, aceasta se va activa.

Beko HS22953 interior

Lada poate fi folosita si in incaperi neincalzite, cu temperaturi de pana la -15 grade Celsius. Pentru o mai buna siguranta, aparatul a fost prevazut si cu yala, ce permite inchiderea etansata.

Temperatura interioara poate fi reglata cu precizie datorita termostatului mecanic amplasat in partea dreapta de jos. In acleasi timp, presupune un mod de functionare silentios, inregistand cel mult 43 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 128.5 cm latime, 86 cm inaltimee si 72.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Beko HS22953? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Beko HS22953 este un model incapator ce ofera un mod de functionare foarte eficient asigurand conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii care nu sunt deloc putini sunt foarte multumiti de ea si declara ca isi face treaba foarte bine. Pot depozita cu ajutorul sau o cantitate mare de alimente si este foarte economica, motiv pentru care au recomandat-o mai departe si altor persoane si considera raprotul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko HS22953

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Consum

9.5/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Eficienta energetica
  • Securizare cu yala
  • Avertizare luminoasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu