Lada frigorifica Heinner HCF-M295CA+ : Review si Sfaturi utile

0
(0)

Loading

Heinner HCF-M295CA+ este o lada frigorifica spatioasa ce asigura cele mai bune conditii pentru ca alimentele depozitate in interiorul sau sa isi pastreze prospetimea mai mult timp. Poate fi o alternativa foarte interesanta, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Lada frigorifica Heinner HCF-M295CA+ prezinta o capacitate de 290 de litri, ceea ce permite depozitarea unei cantitati generoase de alimente. In decursul a 24 de ore, aceasta are capacitatea de a congela 14 kg de alimente.

In acelasi timp, aceasta este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand astfel un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul eneergetic anual ar fi aproximat undeva la 268 kWh.

Temperatura interioara poate fi controlata cu exactitate datorita termostatuilui din dotare amplasat in partea dreapta jos. De asemenea, sistemul de iluminare va ajuta sa aveti o mai buna vizbilitate asupra continutului.

Partea si mai interesanta la acest aparat este faptul ca poate fi folosit atat pe post de congelator, cat si de frigider, fiind prevazut cu functiile necesare. Mai mult decat atat, puteti depozita aparatul si in incaperi cu temperaturi mai scazute, de pana la -15 grade Celsius.

Un alt avantaj al acestui model se refera la manerul din dotare care dispune de incuietoare. Astfel, veti fi siguri ca alimentele se vor afla in deplina siguranta.  Mai mult decat atat, cu ajutorul rotilor din dotare, lada poate fi mutata cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul.

Nici in privinta zgomotului nu veti avea de ce sa va faceti griji, intrucat inregistreaza cel mult 43 dB.

Dimensiunile lazii sunt de 111.5 cm latime, 85 cm inaltime si 64.4 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-M295CA+? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Heinner HCF-M295CA+ este un model incapator si foarte bun, caruia nu i-am putut identifica puncte slabe. Cumparatorii sunt si ei foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca lada raceste foarte bine alimentele aflate in interior. Este foarte spatioasa, economica si apreciaza faptul ca o pot incuia. Nu au preintampinat niciun fel de probleme, motiv pentru care o recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HCF-M295CA+

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.8/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Maner cu incuietoare
  • Termostat reglabil, Roti transport
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu