Lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA : Review si Pareri pertinente

Loading

Lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA este un model foarte incapator ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa fie pastrate in deplina siguranta. Poate fi o alternativa foarte interesanta, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Zanussi ZFC51400WA pune la dispozitie o capacitate de 495 de litri si este prevazuta cu trei cosuri metalice unde puteti depozita pachete de mici dimensiuni. Daca nu aveti nevoie, le puteti detasa cu usurinta. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 20 de kg.

Lada Zanussi este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 372 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata cu exactitate prin intermediul termostatului reglabil, amplasat in partea dreapta de jos. In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra interiorului, aparatul a fost dotat cu sistem de iluminare.

 Zanussi ZFC51400WA termostat

 Zanussi ZFC51400WA sistem iluminareIn plus, aparatul beneficiaza de semnal de avertizare atunci cand temperatura interioara este prea mare si ar putea pune in pericol alimentele depozitate in interior.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul acestuia este unul rezonabil, inregistrand maxim 47 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 160 cm latime, 86.8 cm inaltime si 66.5 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita achizitionata lada frigorifica Zanussi ZFC51400WA? Concluzii & Pareri

Zanussi ZFC51400WA este un model foarte bun, ce asigura conditiile optime pentru o cantitate generoasa de alimente. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si declara ca este exact ceea ce aveau nevoie. Apreciaza capacitatea generoasa, faptul ca raceste eficient mancarea si reuseste sa ramana totusi destul de economica. De asemenea, au mai declarat ca aparatul functioneaza destul de silentios, iar din punctul lor de vedere, nu au gasit niciun dezavantaj. O recomanda cu incredere si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Zanussi ZFC51400WA

9.6

Calitate

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Functii

9.8/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Termostat reglabil
  • Sistem de iluminare
  • Eficienta energetica

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu