Lada frigorifica Studio Casa Freezy SC CF215 Review si Pareri obiective

Loading

Intr-o lume in care consumul de energie devine din ce in ce mai important, aparatele electrocasnice eficiente energetic sunt tot mai cautate. Lada frigorifica Studio Casa Freezy SC CF215 este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa pastreze alimentele proaspete si congelate, fara a face compromisuri asupra eficientei energetice. Cu o capacitate de 198 de litri si numeroase caracteristici impresionante, acest aparat este alegerea potrivita pentru orice gospodarie.

Lada frigorifica Studio Casa Freezy SC CF215 se claseaza in clasa de eficienta energetica F, cu un consum anual de energie de doar 250 kWh. Acest lucru inseamna ca veti economisi bani pe termen lung si veti contribui la reducerea amprentei de carbon a gospodariei dumneavoastra. Cu cresterea costurilor energiei, alegerea unui aparat eficient din punct de vedere energetic poate face o diferenta semnificativa in factura dumneavoastra lunara.

Cu o capacitate totala de 198 de litri, aceasta lada ofera suficient spatiu pentru a stoca alimentele proaspete si cele congelate pentru intreaga familie. Cu trei compartimente separate, puteti organiza alimentele in mod eficient si sa accesati cu usurinta ceea ce aveti nevoie. Acest lucru face aparatul potrivit pentru oricine, de la cupluri la familii mari.

Aparatul este echipat cu trei trepte de temperatura, permitandu-va sa reglati temperatura in functie de necesitatile dumneavoastra. Cu functia de congelare rapida, puteti congela alimentele intr-un timp mai scurt, pastrand astfel prospetimea si valoroasele nutrienti ai acestora. Capacitatea sa de congelare de 10 kg/24 de ore face din acesta un aparat eficient pentru stocarea rapida a alimentelor proaspete.

Lada frigorifica Studio Casa Freezy SC CF215 are un design elegant, care se potriveste perfect in orice bucatarie. Cosul metalic detasabil este usor de curatat si de organizat, iar rotilele pentru transport faciliteaza mutarea lazii frigorifice in locul dorit. Cu o autonomie de 22 de ore in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica, puteti fi linistit ca alimentele dumneavoastra sunt in siguranta.

Dimensiunile acesteia sunt de 90.5 cm latime, 84.5 cm inaltime si 54.5 cm adancime, avand o greutate de 34 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Studio Casa Freezy SC CF215? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica Studio Casa Freezy SC CF215 combina eficienta energetica cu performanta de top si un design elegant pentru a satisface nevoile oricarei gospodarii. Cu o capacitate generoasa, functii versatile si un consum de energie redus, acest aparat este o alegere excelenta pentru cei preocupati de economisirea energiei si pastrarea alimentelor in cea mai buna stare. Cumparatorii actuali sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca aparautl in cauza se descurca excelent. Raceste foarte bine alimentele, este spatioasa si economica, exact ceea ce isi doreau. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Studio Casa Freezy SC CF215

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Autonomie mare
  • Congelare rapida
  • Economica
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu