Lada frigorifica Star-Light CFM-249FWH | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Star-Light CFM-249FWH este o lada frigorifica spatioasa, care vine in ajutorul vostru si este pregatita de a suplimenta spatiul de depozitare a alimentelor, oferind condiile optime. Daca este cea mai buna solutie pentru nevoile voastra, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Star-Light CFM-249FWH pune la dispozitie o capacitate generoasa de 249 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice, unde puteti depozita pachetele mai mici. Daca totusi la un moment dat cosurile nu va sunt utile, le puteti detasa cu usurinta. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore aunge la 12 kg.

Star-Light CFM-249FWH review

Modelul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand anual un consum de aproximativ 246 kWh.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, lada a fost dotata si cu sistem de iluminare LED. De asemenea, permite reglarea temperaturii interioare, prin intermediul termostatului reglabil, amplasat in partea de jos a produsului, pe exterior. In acelasi timp, beneficiaza de sistem antibacterian si functie de super congelare care permite congelarea rapida a alimentelor proaspat cumparate.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, aceasta ajungand la o valoare impresionanta de 46 de ore. Cu alte cuvinte, in cazul in care apare o pana de curent, in tot acest timp, alimentele vor continua sa fie in deplina siguranta. In plus, presupune un mod de functionare foarte silentios, inregistrand 41 dB.

Modelul in discutie masoara 98.5 cm latime, 85 cm inaltime si 60 cm adancime, avand o greutate de 37 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFM-249FWH? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Star-Light CFM-249FWH este o optiune buna pentru a suplimenta spatiul de congelare,care isi face treaba eficient, timp in care este si foarte silentioasa. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de ea sustinand ca raceste excelent alimentele, este spatioasa si face tot ceea ce promite. O recomanda cu incredere si altor persoane apreciind raportul calitate/pret drept unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Star-Light CFM-249FWH

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Consum

9.2/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Spatioasa
  • Economica si silentioasa
  • Functie super congelare
  • Autonomie foarte mare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu