Lada frigorifica Star-Light CFM-198FWH | Review si Recomandari

Loading

Esti in cautarea unei solutii pentru suplimentarea spatiului de depozitare a alimentelor? Lada frigorifica Star-Light CFM-198FWH ar putea fi o varianta foarte buna de luat in considerare care te va ajuta sa pastrezi alimentele in siguranta mai mult timp. Daca este modelul cel mai potrivit nevoilor voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Star-Light CFM-198FWH prezinta o capacitate de 203 litri si este prevazuta cu un cos metalic ce permite depozitarea pachetelor de mici dimensiuni. Acesta poate fi detasat in momentele in carae nu aveti nevoie de el. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg.

Star-Light CFM-198FWH review

Aparatul dispune de un termostat reglabil pentru ajustarea temperaturii din interior amplasat in exteriorul lazii, in parte de jos. Totodata, benficiaza si de functia de super congelare care face ca aparatul sa inghete rapid alimentele proaspat achizitionate. In plus, pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului, aparatul prezinta si sistem de iluminare.

Star-Light CFM-198FWH pareri

In acelasi timp, este un model de lada frigorifica destul de economica, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Producatorii estimeaza consumul anual de energie undeva la 250 kWh.

Este un model si foarte silentios, care inregsitreaza cel mult 41 dB.

Pentru un transport mai facil dintr-un loc in altul, lada Star-Light a fost prevazuta si cu roti. In plus, dimensiunile acesteia sunt de 94.5 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de 33 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFM-198FWH? Concluzii & Pareri

Star-Light CFM-198FWH poate fi o solutie eficienta pentru suplimentarea spatiului de depozitare a mancarii, asigurand conditiile optime pentru ca alimentele sa se mentina proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna pentru nevoile sale alegand acest model care este spatios, economic si in care pot depozita o cantitate generoasa de alimente. De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, exact ceea ce isi doreau. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light CFM-198FWH

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Consum

9.2/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie super congelare
  • Termostat reglabil
  • Roti de transport
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu