Lada frigorifica LIEBHERR 3CFe2500 Review si Pareri

0
(0)

Loading

Am avut privilegiul de a testa lada frigorifica LIEBHERR 3CFe2500, cu o capacitate impresionanta de 497 litri, dotata cu tehnologii Smart Frost, Stop Frost si Super Frost, si cu o clasa energetica E ce asigura un consum anual de doar 294 kWh. Cu toate aceste caracteristici, aceasta este o lada frigorifica care reuseste sa impresioneze in multiple moduri.

Lada frigorifica LIEBHERR 3CFe2500 impresioneaza din start prin designul sau modern si elegant. Construita cu atentie la detalii, aceasta se integreaza armonios in orice bucatarie. Usa solida si izolata corespunzator asigura o deschidere usoara si un acces rapid la alimentele stocate in interior. Manerele solide confera o senzatie de durabilitate si calitate.

Cu o capacitate de 497 de litri, aceasta lada frigorifica ofera suficient spatiu pentru a stoca cantitati semnificative de alimente si bauturi. Organizarea interioara inteligenta si rafturile ajustabile permit utilizatorului sa isi personalizeze spatiul de stocare pentru a se potrivi cu nevoile lor specifice. Sertarele transparente si iluminate imbunatatesc vizibilitatea, astfel incat sa gasiti rapid ceea ce cautati.

LIEBHERR a integrat o serie de tehnologii inteligente in aceasta lada frigorifica. Functia Smart Frost ajuta la reducerea formarii ghetii in interior, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa dezgheti lada prea des. Stop Frost este o caracteristica impresionanta, care face posibila dezghetarea aproape inexistenta si mentinerea temperaturilor constante. Functia Super Frost permite racirea rapida a alimentelor proaspete sau a articolelor calde, asigurandu-se ca acestea se pastreaza in conditii optime.

Una dintre cele mai mari avantaje ale acestei lazi frigorifice este eficienta sa energetica. Cu o clasa energetica E si un consum anual de doar 294 kWh, aceasta se dovedeste a fi o alegere inteligenta pentru cei interesati de economisirea energiei si reducerea facturilor de utilitati.

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 82.5 cm inaltime, 167.5 cm latime si 70.2 cm adancime, avand o greutate de 70.3 kg

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica LIEBHERR 3CFe2500? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica LIEBHERR 3CFe2500 este un aparat electrocasnic impresionant, care imbina capacitatea generoasa cu tehnologii avansate pentru a asigura pastrarea alimentelor proaspete in conditii optime. Cu un design elegant, organizare inteligenta si eficienta energetica, aceasta se plaseaza in fruntea pietei de lazi frigorifice. Chiar daca clasa energetica E poate parea mai putin atragatoare la prima vedere, consumul anual redus de energie face din aceasta lada frigorifica o optiune viabila pentru mediul inconjurator si pentru buzunarul dumneavoastra. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si confirma ca reuseste sa mentina cu succes alimentele in cele mai bune conditii, este foarte spatioase, dar si economica. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: LIEBHERR 3CFe2500

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Consum

9.8/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate generoasa
  • Smart Frost, Stop Frost, Super Frost
  • Economica
  • Siguranta in utilizare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu