Lada frigorifica Beko HSA24540N | Review si Recomandari

Loading

Beko HSA24540N este o lada frigorifica spatioasa care poate mentine alimentele in deplina siguranta. Suplimenteaza spatiul de depozitare si creeaza cele mai bune conditii.

Lada frigorifica Beko HSA24540N prezinta o capacitate de incarcare de 230 de litri si beneficiaza de doua cosuri metalice unde puteti depozita pachetele mai mici. Optional, le puteti detasa atunci cand nu va sunt necesare.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg. Aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E, asigurand un consum energetic mic. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 210 kWh.

In exterior, in partea de jos, lada este prevazuta cu termostat reglabil ce dispune de LEd-uri si care permite controlarea temperaturii din interior. Totodata, aceasta este fabricata din materiale neinflamabile pentru o singuranta sporita in utilizare, iar izolatia densa face ca temperatura din interior sa fie mentinuta la un nivel constant.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra continutului a fost integrat si sistemuil de iluminare. In plus, pentru un plus de siguranta si protectie, detine si yala ce permite incuierea aparatului.

Functia de congelare rapida permite inghetarea in timp scurt a alimentelor recent achizitionate, prevenind astfel alterarea celor care deja se afla in lada.

Mai mult decat atat, beneficiaza si de o autonomie impresionanta care ajunge la 67 de ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentelel se vor pastra in deplina siguranta. In acelasi timp, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 39 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 110.5 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 45 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Beko HSA24540N? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Beko HSA24540N poate fi o varianta foarte buna care asigura o capacitate generoasa de depozitare, un mod de functionare eficient, dar si economic. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si sunt de parere ca au facut o alegere excelenta optand pentru acest model. Pot depozita o cantitate mare de alimente la o temperatura optima si este si foarte silentioasa. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko HSA24540N

9.8

Calitate

9.9/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Consum

9.3/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Congelare rapida
  • Yala securizare
  • Autonomie mare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu