Lada frigorifica MIDEA MDRC279FZF01CE | Review si Sfaturi utile

Loading

MIDEA MDRC279FZF01CE este o lada frigorifica spatioasa care poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor asigurand conditiile optime pentru ca acestea sa ramana proaspete mai mult timp. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica MIDEA MDRC279FZF01CE este prevazuta cu o capacitate de 198 de litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice cu ajutorul carora puteti depozita eficient pachetele mici. Atunci cand nu va sunt necesare, puteti renunta la ele. Totodata, capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg.

Modelul in discutie este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 250 kWh.

De asemenea, beneficiaza de un design elegant si dispune de un termostat reglabil in partea dreapta jos. Acesta permite modificarea temperaturii interioare, pentru a va asigura ca alimentele sunt depozitate in cele mai bune conditii.

MIDEA MDRC279FZF01CE este prevazuta cu izolatie de calitate, ce ajuta la obtinerea unui consum redus, dar si un proces de racire mai eficient. Functia de frigider ofera posibilitatea de a depozita chiar si lichide ori alimente pe care nu doriti sa le inghetati, ci doar sa le depozitati la o temperatura mai scazuta.

Modul de functionare al acestui produs este unul foarte silentios, inregistrand cel mult 41 dB. In acelasi timp, lada Midea masoara 94.5 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime, avand o greutate de 36.6 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica MIDEA MDRC279FZF01CE? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica MIDEA MDRC279FZF01CE este un model foarte spatios care raceste excelent alimentele, este silentioasa, dar si foarte eleganta. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere excelenta, modelul in discutie functionand in parametri optimi. In plus, arata foarte bine, este extrem de silentioasa si economica, exact ceea ce cautau. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: MIDEA MDRC279FZF01CE

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

10.0/10

Consum

9.4/10

Pret

9.9/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Spatioasa
  • Siletnioasa
  • Functie frigider
  • Design elegant

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu