Lada frigorifica Heinner HCF-M99CA+ : Review si Sfaturi utile

Loading

Lada frigorifica Heinner HCF-M99CA+ este un model foarte practic, pe care il puteti amplasa si in spatii mai restranse, oferind o flexibilitate foarte mare. Aceasta pune la dispozitie o capacitate de 99 de litri, fiind foarte rezistenta la frig. Astfel, o puteti depozita si in incaperi cu temperaturi mai reduse, insa nu mai mici de -15 grade Celsius.

Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 4.5 kg. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, obtinand astfel un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, cosnumul energetic anual este de aproximativ 168 kWh.

Partea interesanta la acest model se refera la faptul ca poate fi folosit atat pe post de frigider, cat si pe post de congelator, alegand astfel fie funcita de racire, fie functia de congelare. In plus, puteti regla cu exactitate temperatura interioara cu ajutorul termostatului reglabil amplasat in partea dreapta jos.

Sta foarte bine si la partea de autonomie, ajungand pana la 30 de ore. Cu alte cuvinte, atunci cand apare o pana de curent, in acest intervale de timp, alimentele vor fi pastrate in maxima siguranta.

Nici zgomotul produs nu este deloc mare, dimpotriva, aceasta inregistrand cel mult 41 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice Heinner sunt de 56.5 cm latime, 85 cm inaltime si 52.3 cm adancime.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Heinner HCF-M99CA+? Concluzii & Pareri

Heinner HCF-M99CA+ este o lada frigorifica foarte buna, ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa se pastreze in deplina siguranta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea sustinand ca este suficient de spatioasa pentru nevoile lor, spatioasa si destul de economica. Apreciaza in mod deosebit poisibilitatea de a seta aparatul sa functioneze fie pe post de frigider, fie pe post de congelator, in functie de nevoile pe care le au. In plus, temperatura interioara poate fi setata cu usurinta rotind de termostatul din dotare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Heinner HCF-M99CA+

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie de racire, Functie de congelare
  • Termostat reglabil
  • Autonomie buna
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu