Lada frigorifica Star-Light CCF-295AP : Review si Pareri utile

Loading

Star-Light CCF-295AP este o lada frigorifica destul de incapatoare si foarte eficienta, pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Aceasta pune la dispozitie o capacitate de 295 litri si este prevazuta cu un cos metalic unde puteti depozita pachete mai mici. Daca nu va este totusi util puteti renunta la el detasandu-l usor.

Star-Light CCF-295AP interior

Lada Star-Light este prevazuta cu o capacitate de congelare in decursul a 24 de ore de 14 kg. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic destul de scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 268 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata cu exactitate datorita termostatului reglabil amplasat in partea dreapta jos. Totodata, beneficiaza de functia suepr congelare care asigura o congelare mai rapida alimentelor recent cumparate.

Star-Light CCF-295AP termostat

De asemenea, pentru o buna vizibilitate asupra continutului interior, lada dispune de sistem de iluminare. In plus, o puteti transporta foarte usor dintr-un loc in altul, datorita rotilor speciale.

In acelasi timp, presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand cel mult 44 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice sunt de 111 cm latime, 85 cm inaltime si 68.5 cm adancime, avand o greutate de 42 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CCF-295AP? Concluzii & Pareri

Lada frigorifica Star-Light CCF-295AP poate fi o alternativa foarte buna, ce ofera conditiile necesare pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si de modul in care aceasta functioneaza, declarand ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, foarte silentioasa si raceste eficient alimentele depozitate. In plus, este si destul de economica, iar din punctul lor de vedere, nu au identificat niciun incovenient. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Star-Light CCF-295AP

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.7/10

Consum

9.0/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Incapatoare
  • Functie super congelare
  • Termostat reglabil
  • Silentioasa

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu