Lada frigorifica Beko HSM40031 Review si Pareri obiective

0
(0)

Loading

Beko HSM40031 este o  lada frigorifica eficienta ce poate oferi conditiile necesare pentru ca alimentele sa ramana proaspete un timp indelungat. Cu o capacitate spatioasa de 360 de litri, aceasta se dovedeste a fi o alegere excelenta pentru familiile mari sau pentru cei care doresc sa-si maximizeze spatiul de depozitare la rece.

Eficienta energetica a lazii frigorifice este notabila, fiind incadrata in clasa F, cu un consum anual de 313 kWh. Aceasta asigura atat economii semnificative de energie, cat si o functionare responsabila din punct de vedere ecologic. Cu un consum moderat de energie electrica, Beko HSM40031 se dovedeste a fi o alegere sustenabila pentru orice gospodarie.

Un aspect notabil al acestei lazi frigorifice este iluminarea interioara eficienta, care faciliteaza identificarea si accesarea rapida a alimentelor stocate. Panoul de control prevazut cu LED-uri ofera o interfata intuitiva, permitand reglarea facila a temperaturii si monitorizarea starii lazii frigorifice. Aceasta caracteristica se dovedeste utila in mentinerea conditiilor optime de depozitare pentru diverse tipuri de alimente.

Sistemul de securizare cu yala adauga un nivel suplimentar de protectie pentru continutul lazii frigorifice, facandu-l potrivit si pentru mediile cu copii mici. Autonomia impresionanta de 24 de ore in caz de intrerupere a alimentarii cu energie asigura mentinerea temperaturii interne adecvate pentru un timp considerabil, protejand astfel alimentele stocate impotriva deteriorarii.

Cu o capacitate de congelare de 16.3 kg/h, lada frigorifica Beko HSM40031 se dovedeste a fi eficienta in pastrarea alimentelor la temperaturi scazute. Termostatul reglabil ofera flexibilitate in gestionarea conditiilor de depozitare in functie de necesitati.

Izolatia densa contribuie la mentinerea temperaturii interne stabile si la reducerea pierderilor de energie, iar cosurile metalice detasabile adauga o nota de practicitate in organizarea spatiului interior.

Dimensiunile lazii sunt de 129 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 49 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Beko HSM40031? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica Beko HSM40031 se evidentiaza prin eficienta energetica, functionalitatile inovatoare si designul practic. Cu o combinatie de caracteristici avansate si performante solide, acest aparat ofera un raport calitate-pret excelent, fiind alegerea ideala pentru cei care cauta o solutie fiabila si eficienta pentru depozitarea alimentelor. Mai mult decat atat, cumparatorii au avut numai cuvinte de lauda la adresa produsului sustinand ca face ceea ce promite si anume pastreaza in cele mai bune conditii alimentele. De asemenea, apreciaza si faptul ca pot incuia fara probleme yala pentru o singuranta optima. O recomanda astfel mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Beko HSM40031

9.9

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.9/10

Consum

9.8/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Yala pentru incuiat
  • Autonomie mare
  • Siguranta in utilizare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu