Lada frigorifica Arctic AMO47P30 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Loading

Lada frigorifica Arctic AMO47P30 reprezinta o solutie excelenta pentru cei care cauta un spatiu generos de depozitare a alimentelor, cu un set impresionant de caracteristici pentru pastrarea prospetimii si a calitatii produselor congelate. Cu o capacitate de 451 de litri, aceasta lada frigorifica se distinge prin designul sau spatios si functionalitatea avansata, oferind utilizatorilor o modalitate eficienta de a-si organiza proviziile intr-un mod ordonat si practic.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale lazii frigorifice Arctic AMO47P30 este spatiul sau generos de depozitare. Cu o capacitate de 451 de litri, aceasta lada ofera suficient loc pentru a stoca o varietate larga de alimente congelate, de la carne si legume la produse inghetate si inghetata. Doua cosuri metalice detasabile faciliteaza organizarea eficienta a continutului, permitand separarea si accesul usor la produsele depozitate in interior.

Lada vine echipata cu un termostat reglabil, care permite utilizatorilor sa-si ajusteze temperatura interioara in functie de nevoile lor specifice. Aceasta inseamna ca puteti mentine o temperatura constanta si optima pentru a pastra prospetimea si calitatea alimentelor congelate pe termen lung.

Lada frigorifica Arctic AMO47P30 se remarca si prin capacitatea sa de congelare eficienta. Cu o capacitate de congelare de 20.4 kg in 24 de ore, aceasta este capabila sa inghete rapid alimentele proaspete, pastrandu-le astfel nutrientii si gustul autentic. Mai mult, cu o autonomie de 24 de ore, lada mentine continutul congelat in cazul intreruperii furnizarii de energie.

Eficienta energetica este un aspect important in evaluarea echipamentelor electrocasnice. Conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, aceasta este incadrata in clasa F, inregistrand un consum energetic anual de doar 349 kWh.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, lada frigorifica Arctic AMO47P30 se incadreaza intr-un nivel acceptabil de confort acustic. Cu un nivel de zgomot de 40 dB, aceasta nu va deranja mediul inconjurator intr-o masura semnificativa.

Iluminarea LED interioara reprezinta o aditie utila, permitand o vizibilitate clara asupra continutului lazii chiar si in conditii de iluminare redusa.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 155.5 cm latime, 86 cm inaltime si 67.5 cm adancime, avand o greutate de 48.2 kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Arctic AMO47P30? Concluzii si Pareri

Lada frigorifica Arctic AMO47P30, cu o capacitate de 451 de litri, doua cosuri metalice detasabile, termostat reglabil si performanta de congelare eficienta, este o optiune atractiva pentru cei care cauta un spatiu generos de depozitare a alimentelor congelate. Cumparatorii actuali s-au aratat multumiti de performantele acesteia si sustin ca isi face treaba excelent in sensul in ca mentine alimentele in conditii optime. De asemenea, este spatioasa si foarte practica, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arctic AMO47P30

9.8

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Functii

9.8/10

Consum

9.6/10

Pret

9.7/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate generoasa
  • Iluminare LED
  • Termostat reglabil
  • Autonomie buna

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu