Lada frigorifica Star-Light CFFM-198FWH | Review si Pareri utile

Loading

Star-Light CFFM-198FWH este o lada frigorifica spatioasa care poate suplimenta cu succes spatiul de depozitare al alimentelor. Poate fi o alegere inspirata, insa mai intai, va propunem de aflati mai multe detalii despre produs in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Lada frigorifica Star-Light CFFM-198FWH pune la dispozitie o capcaitate de 198 de litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti adauga pachete mai  mici. Acestea se pot detasa atunci cand nu va sunt utile. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 9 kg.

Produsul in discuite face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproxiamtiv 250 de kWh.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra interiorului, lada a fost prevazuta cu sistem de iluminare LED. Totodata, folosind termostatul amplasat in partea dreapta jos puteti regla usor temperatura interioara pentru un control facil asupra conditiilor in care sunt depozitate alimentele.

Se poate lauda si la capitolul autonomie, aparatul atingand 30 de ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele se vor pastra in deplina siguranta.

Pentru a muta mai usor lada dintr-un loc in altul aceasta a fost prevazuta cu doua roti. In plus, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand maxim 41 dB.

Dimensiunile lazii frigorifice Star-Light sunt de 81.6 cm latime, 85 cm inaltime si 55 cm adancime, avand o greutate de 30 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica Star-Light CFFM-198FWH? Concluzii & Pareri

Star-Light CFFM-198FWH este o lada frigorifica spatioasa si eficienta ce are capacitatea de a mentine alimentele in deplina siguranta. Cumparatorii sustin ca este exact ceea ce aveau nevoie, modelul in discutie fiind foarte spatios, silentios si economic. Raceste excelent alimentele, functionand conform asteptarilor. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light CFFM-198FWH

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Consum

9.2/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Spatioasa
  • Autonomie mare
  • Silentioasa
  • Usor de transportat

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu