Lada frigorifica GORENJE FH251AW : Review si Pareri pertinente

Loading

GORENJE FH251AW este o lada frigorifica spatioasa in cadrul careia puteti depozita o cantitate generoasa de alimente. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe detalii despre produsul in cauza.

Lada frigorifica GORENJE FH251AW ofera o capacitate de 245 litri si este prevazuta cu doua cosuri metalice unde puteti adauga pachetele mai mici. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 7 kg.

Modelul analizat este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand astfel un consum energetic anual de aproximativ 268 kWh.

Temperatura interioara poate fi reglata cu ajutorul termostatului amplasat in partea dreapta jos. Astfel, puteti avea un control mai precis asupra conditiilor in care sunt depozitate alimentele voastre.

Pentru un plus de siguranta alimentelor depozitate in interior, lada a fost dotata si cu yala pentru a o putea incuia. In plus, se poate lauda si la capitolul autonomia, aceasta ajungand la 34 de ore. Cu alte cuvinte, in cazul unei pene de curent, in tot acest timp produsele vor fi mentinute in deplina siguranta.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 100.2 cm latime, 84.2 cm inaltime si 59.7 cm adancime, avand o greutate de 34 de kg.

Verifica oferta de pret actuala!

Merita cumparata lada frigorifica GORENJE FH251AW? Concluzii & Pareri

GORENJE FH251AW este o varianta de lada frigorifica spatioasa si foarte eficienta care are capacitatea de a asigura conditiile optime pentru alimentele depozitate in interior. Cumparatorii actuali sustin ca este un model incapator unde au depozitat o cantitate suficient de mare de alimente, este foarte silentioasa, iar datorita rotilor de transport din dotare o pot muta foarte usor dintr-un loc in altul. In plus, pentru ei a fost un avantaj si faptul ca dispune de yala si o pot incuia. Prin urmare, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: GORENJE FH251AW

9.4

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.8/10

Functii

9.5/10

Consum

9.0/10

Pret

9.3/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatioasa
  • Yala pentru incuiat
  • Roti de transport
  • Autonomie mare

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu